Selecteer een pagina

Blanxart Filipinas 44%

3.95

Categorie:

Beschrijving

Voor deze reep wordt trinitario cacao gebruikt uit San Isidro in de provincie Davao Oriental op de Filipijnen. De van nature zachte smaak van de cacao veroorlooft het hogere percentage van 44%. Een heerlijke, volle, aromatische melkchocolade.

Beschrijving
Nieuw in de reeks chocolades van Blanxart is deze melkchocolade uit de Filipijnen. Vervaardigd van handgeselecteerde trinitario cacaobonen volgens de traditie van Blanxart. Er bestaat al een cacao cultuur in de Filipijnen vanaf het moment dat de Spaanse scheepsvaarder Pedro Bravo de Lagunas in de 17e eeuw  de eerste zaailing pootte in San Jose Batangas. De San Isidro Coöperatie levert al jaren een positieve bijdrage in het succes en de groei van de individuele leden van de coöperatie.

Ingrediënten: suiker, cacaobonen, volle melkpoeder, cacaoboter, vanillepoeder

Bevat melk. In de ruimte waar deze chocola wordt gemaakt, wordt ook gewerkt met noten, pinda’s en sesam.

Extra informatie

Gewicht 125 g
Cocoa percentage 44
Cocoa variety Trinitario
Color Lichtbruin zijdeglans
Packaging Goudmetaalpapier met een wikkel van ongebleekt papier.