Selecteer een pagina

Blanxart Dominicaanse Republiek met amandelen 72%

5.40

Categorie:

Beschrijving

Premium kwaliteit biologische Marcona amandelen, van net buiten Barcelona, gevat in rijke, donkere chocolade, gemaakt van bonen uit de Dominicaanse Republiek, regio Medina (San Cristóbal Province). De elegante smaak van de cacao combineert uitstekend met deze zachte, ronde amandelen.

Beschrijving
De Marcona-amandel is de koningin onder de amandelen. Queen Almond. Ze zijn duidelijk te onderscheiden van andere amandelen. Kort, rond, relatief zoet en delicaat van textuur. Waar deze amandel van origine vandaan komt, is een raadsel, maar ze wordt al heel lang in Spanje geteeld. De boom is zeer productief en de noot is erg hard. In Spanje wordt de amandel vaak lichtjes gefrituurd geserveerd.

Ingrediënten: cacaobonen, amandelen (23%), suiker, cacaoboter, vanille

Bevat noten. Wordt geproduceerd in een ruimte waar ook met melk, pinda’s en sesam wordt gewerkt

Extra informatie

Gewicht 150 g
Cocoa percentage 72
Taste Bitterzoete chocolade met lage zuren en zachte amandelsmaak en rokerige ondertoon. De amandel zorgt er voor dat de zoetheid mooi gedoseerd blijft.
Packaging Zilverpapier met wikkel van bedrukt papier.