De Bio Basis winkel gaat stoppen!

Een jaar geleden besloten we om het roer van De Bio Basis drastisch om te gooien. Allerlei fusies en overnames in de biologische sector hadden ervoor gezorgd dat er qua groothandels nog maar keuze was uit twee partijen. Hierdoor konden we onze winkel niet meer volgens onze idealen vormgeven.

We besloten ons te gaan richten op biologische catering, begonnen ‘Eten bij Evrim’ en creëerden een webwinkeltje dat op de zaterdagmiddagen open was. De catering was direct een succes, net als het Eten bij Evrim. We kregen het drukker en drukker met cateringklussen, juist vaak op de zaterdagen. Begin deze maand moesten we zelfs de zaterdag gesloten blijven om aan de vraag te kunnen voldoen. Uiteraard zijn we daar ontzettend blij mee, maar het zorgt er wel voor dat we keuzes moeten maken. 

Hoewel we het nog steeds erg leuk en gezellig vinden om iedereen van taartjes en koffie te voorzien en onze lokale producten aan de man te brengen, hebben we het besluit genomen om per begin november te stoppen met de webwinkel en de zaterdagopeningen.

De komende zaterdagen tot en met 2 november hebben we daarom een grote uitverkoop van praktisch alle producten die we nog op voorraad hebben. Het is niet meer mogelijk om producten via de webwinkel te bestellen, aangezien onze voorraden voortdurend kleiner zullen worden. We zijn komende zaterdag zoals gebruikelijk open van 12:00 tot 16:00, dus als je vroeg komt heb je nog de grootste keus.