Biologische catering voor Kerst 2019

Geen zin om lang in de keuken te staan? Bestel bij ons en geniet!
Je kent het misschien wel: rond de kerstdagen kan er wat stress ontstaan rond het kerstdiner. Je wilt iets speciaals eten, maar je wilt ook weer niet uren staan te zwoegen in de keuken op je vrije dag. Geen paniek! Wij hebben iets bedacht zodat jij zorgeloos en zonder gedoe kunt genieten van het samenzijn met familie of vrienden.

Op kerstavond (24 december), 1e en 2e kerstdag verzorgen wij een superlekker biologisch kerstmenu, zowel voor vegetariërs als voor vleeseters. Ben je met 10 of meer personen? Dan komen we het op jouw gewenste tijdstip thuisbezorgen, mooi opgemaakt op onze schalen. Hup aan tafel en smullen maar!

Ook voor kleinere groepen of als je lekker alleen wilt eten, kun je bij ons bestellen. Je kunt het dan in De Bio Basis komen ophalen en wij zorgen ervoor dat het in milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal voor je klaar staat. Lekker makkelijk en toch een feestelijk en bijzonder kerstdiner.

Hieronder vind je de menu’s die we hebben samengesteld:

De prijs van het vegetarische menu is 48,50 per persoon. Het vleesmenu kost 52,50 per persoon.

Hou je van een wijntje erbij? Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van een wijnarrangement, in samenwerking met
De Proeftafel in Zeist. Om het feestje helemaal compleet te maken!

 Je kunt bestellen door een mailtje sturen op info@debiobasis.nl of ons te bellen op 030-2765721. Er is maar een beperkt aantal personen wat we op een dag kunnen bedienen, dus laat het ons snel weten als je interesse hebt!