Eten bij Evrim op de vrijdagavond

Elke vrijdagavond maakt Evrim een heerlijke biologische maaltijd klaar, zoveel mogelijk gemaakt van lokale seizoensgroente. Je kunt dat in ons knusse huiskamerrestaurant komen eten, onder het genot van een drankje en een lekker taartje (of toetje!) na. Er is ook een gezellige ‘aanschuiftafel’ voor de liefhebbers. We hebben in ons eethuis plek voor 12 mensen, daarom werken we alleen op basis van reservering. Mocht de avond al vol zitten, kun je contact met ons opnemen om je op de reservelijst te plaatsen.

Afhalen kan ook!
Geen zin om te koken maar om te cocoonen? Reserveer een maaltijd om af te halen! Dan betaal je 12,95 (vrienden van de Bio Basis 11,70) in plaats van 14,95. Je kan dan je eigen bakjes meenemen of je krijgt van ons een glazen schaal met deksel mee, waar statiegeld op zit.


Het menu voor de komende weken
 

Vrijdagavond 2 augustus:
‘Parmigiana’ di Melanzane

Deze niet te versmaden Italiaanse klassieker mag natuurlijk niet ontbreken aan het zomermenu! Bijna romige aubergine uit de oven met Hondspoller Goudse en zoete tomatensaus. Beetje brood van Bakker Alberto erbij… Bliss!

Vegetarisch, glutenvrij* ook mogelijk op aanvraag
Uitverkocht!

Vrijdagavond 9 augustus:
Frisse polenta met zomergroente

Owwww wat houden wij van polenta! Gek genoeg hoor je vaak dat mensen er niet zo dol op zijn. Díe mensen dagen we uit om deze versie te komen proeven. Daarna wil je eigenlijk nooit meer iets anders eten. Heus.
En alle andere mensen: Die zijn ook welkom! Jaaa!

Vegetarisch, veganistisch ook mogelijk op aanvraag, glutenvrij*
Uitverkocht!

Vrijdagavond 16 augustus:
Sichuanese aubergine met frisse komkommersalade
Jottem! Chinees! Misschien wel onze lievelingskeuken. Deze geliefde aubergineschotel uit Sichuan vertegenwoordigt de provincie in zijn gelaagdheid van smaken. De knapperige komkommersalade maakt dit tot een bijzonder smakelijk geheel.

Vegetarisch, veganistisch ook mogelijk op aanvraag, glutenvrij*
14,95 (Vrienden van de Bio Basis: 13,45)

Vrijdagavond 23 augustus:
Zomerse plaattaart met daar bij groene boontjes met geroosterde hazelnoten en rode bessen
Dit is qua sfeer een beetje een borrelachtige maaltijd die zeker niet misstaat op ons terras. Dus neem je gezelligste lieve mensen mee en maak er een heerlijk lange zomeravond van! (Zo eentje waar je nog lang aan terug denkt.)

Vegetarisch
14,95 (Vrienden van de Bio Basis: 13,45)


* Het gerecht wordt niet bereid in een volledig glutenvrije keuken en is dus niet geschikt voor mensen met een ernstige glutenintolerantie.

Gebruik het onderstaande formulier om je plek te reserveren.
Let op: je reservering is pas definitief na een bevestigingsmail van onze kant.

Reserveren

7 + 11 =