Eten bij Evrim op de vrijdagavond

Elke vrijdagavond maakt Evrim een heerlijke biologische maaltijd klaar, zoveel mogelijk gemaakt van lokale seizoensgroente. Je kunt dat in ons knusse huiskamerrestaurant komen eten, onder het genot van een drankje en een lekker taartje (of toetje!) na. Er is ook een gezellige ‘aanschuiftafel’ voor de liefhebbers. We hebben in ons eethuis plek voor 12 mensen, daarom werken we alleen op basis van reservering. Mocht de avond al vol zitten, kun je contact met ons opnemen om je op de reservelijst te plaatsen.

Afhalen kan ook!
Geen zin om te koken maar om te cocoonen? Reserveer een maaltijd om af te halen! Dan betaal je 12,95 voor een maaltijd van 14,95. Je krijgt van ons een glazen schaal met deksel mee, waar statiegeld op zit. In het opmerkingenveld kun je ons laten weten dat je wilt afhalen, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat.

Wil je het menu in je mailbox ontvangen en op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!

De komende weken staat er het volgende op het menu:

Vrijdagavond 24 januari: Stoofpotje met wintergroente, rode wijn en Grie.
Het is winterrrrr! Heus.
En daarom eten we een heerlijk verwarmend stoofpotje met wintergroente, rode wijn en Grie. Bakker Albert maakt het af met een heerlijk stuk brood, waar je van ons lekker ongegeneerd mee mag deppen!

Hoofdgerecht 14,95
Vegetarisch, glutenvrij en vegan ook mogelijk op aanvraag

 Vrijdagavond 31 januari: Pulled Pork!
Peggy en Nelis hebben heel hard gewerkt op het land van Nicole, nu maken we (ter ere!) van hen pulled pork. Lekker oldskool met o.a. een frisse salade van kool van de Hondspol. Brood er bij… Bam!

Hoofdgerecht 16,95

Vrijdagavond 7 februari: Knolselderij steak met geitenkaas.
Hoe veelzijdig knolselderij is kan ik me de hele winter over verbazen! Laat je vanavond maar eens lekker verassen door deze trouwe rakker. Wat een held!

Hoofdgerecht 14,95
Vegetarisch

Vrijdagavond 14 februari: Gevulde portobello’s.
We weten nog steeds niet of het portobello of portobella is… Hoe dan ook; Deze avond ligt ‘ie op je bordje, gevuld en wel. Of je nou met of zonder geliefde komt.

Hoofdgerecht 14,95
Vegetarisch

Reserveren

11 + 1 =