Klik hier voor onze cateringmogelijkheden voor de feestdagen!

Eten bij Evrim op de vrijdagavond

Elke vrijdagavond maakt Evrim een heerlijke biologische maaltijd klaar, zoveel mogelijk gemaakt van lokale seizoensgroente. Je kunt dat in ons knusse huiskamerrestaurant komen eten, onder het genot van een drankje en een lekker taartje (of toetje!) na. Er is ook een gezellige ‘aanschuiftafel’ voor de liefhebbers. We hebben in ons eethuis plek voor 12 mensen, daarom werken we alleen op basis van reservering. Mocht de avond al vol zitten, kun je contact met ons opnemen om je op de reservelijst te plaatsen.

Afhalen kan ook!
Geen zin om te koken maar om te cocoonen? Reserveer een maaltijd om af te halen! Dan betaal je 12,95 voor een maaltijd van 14,95. Je krijgt van ons een glazen schaal met deksel mee, waar statiegeld op zit. In het opmerkingenveld kun je ons laten weten dat je wilt afhalen, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat.

Wil je het menu in je mailbox ontvangen en op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!


Het menu

Vrijdagavond 6 december
Prei stoofpotje met Turkse rijst
Mmmm wat houden wij van de Turkse keuken. Misschien wel onze gezamenlijke lievelings. (Of toch Kantonees?) Dit is in ieder geval een heerlijk troostend herfstgerecht. Eigenlijk zou je met een bord vol van deze rijst al genoegen nemen, maar de prei is ook zo lekker!

Vegetarisch, glutenvrij*, veganistisch ook mogelijk ook aanvraag
14,95

Vrijdagavond 13 december
Pulled pork met frisse salade
Peggy en Nelis hebben altijd hard gewerkt op het land van Nicole. Vandaag gaan we (ter ere) van hen pulled pork maken. Lekker man!

17,95

Vrijdagavond 20 december
Heerlijke witte kool met witte wijn en eekhoorntjesbroodbouillon uit de oven. En aardappelpuree!
Ik heb er even ‘heerlijke’ voor gezet omdat kool nooit zo lekker klinkt. Maar het is zó lekker en divers en super gezond. Eigenlijk zouden we alleen nog maar kool moeten eten!

 Vegetarisch, glutenvrij*
14,95

 * Het gerecht wordt niet bereid in een volledig glutenvrije keuken en is dus niet geschikt voor mensen met een ernstige glutenintolerantie.

Van 27 december t/m 17 januari is er geen Eten bij Evrim. 24 januari zijn we weer van de partij.
Uiteraard hebben we voor de kerstdagen wel iets heerlijks voor je in petto. Houd de website in de gaten of schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!

Gebruik het onderstaande formulier om je plek te reserveren.
Let op: je reservering is pas definitief na een bevestigingsmail van onze kant.

Reserveren

5 + 3 =