Voorlopig geen Eten bij Evrim

Helaas hebben we het besluit moeten nemen om  Eten bij Evrim nog even uit te stellen. Binnen de beperkte vierkantemeters die we tot onze beschikking hebben, vinden we het niet verantwoord om onze deuren te openen. Maar heb je iets te vieren, verzorgen we natuurlijk graag de catering voor je!
We hopen jullie snel weer te kunnen ontvangen!

Elke vrijdagavond maakt Evrim een heerlijke biologische (vega en vlees ) maaltijd klaar, zoveel mogelijk gemaakt van lokale seizoensgroente.  Je kunt dat lekker in ons knusse huiskamerrestaurant komen eten, onder het genot van een drankje en een lekker taartje (of toetje!) na. We hebben in ons eethuis plek voor 12 mensen, daarom werken we alleen op basis van reservering. Mocht de avond al vol zitten, kun je contact met ons opnemen om je op de reservelijst te plaatsen.

Afhalen kan ook!
Geen zin om te koken maar wel om te cocoonen? Reserveer een maaltijd om af te halen! Dan krijg je 2 euro korting op je hoofdmaaltijd. Je krijgt het eten in een glazen schaal met deksel mee, waar statiegeld op zit. In het opmerkingenveld kun je ons laten weten dat je wilt afhalen, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat.

Wil je het menu in je mailbox ontvangen en op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!

Voorbeeldmenu:

Vrijdagavond 10 juli

Eindelijk weer mooie bordjes maken en bedienen! We bijten het spits af met de jullie wellicht bekende portobello burger. De portobello logeert een nachtje bij zijn vriendje Supergeheimemarinade en dan is eigenlijk de grootste magie al gebeurd. Daarna is het een kwestie van bakken en inkoppen van de juiste ingrediënten. Het resultaat: een supersappige burger met stevige smaken, zoals dat hoort bij een goede burger. Voor de vleesliefhebbers maken we het helemaal gek: Een heuse hamburger van wild rundvlees er op. Ja toch?

Vooraf: Halloumi frietjes met huisgemaakte chutney 5,95

Hoofdgerecht vega: Gemarineerde portobello burger met een spiegelei, kaas, de juiste sauzen en huisgemaakt zuurgoed op een heerlijk Zeister broodje van bakker Albert met daarbij een frisse salade 14,95

Hoofdgerecht vlees: Het vega gerecht plus een heuse runderhamburger er bovenop +3,-

Dessert: Prachtige pavlova met zinderend zomerfruit 6,95

Vrijdagavond 17 juli

We bevinden ons vanavond in Aziatische sferen en hopelijk is de temperatuur er ook naar, want dan kunnen we lekker buiten zitten! Ben je wel toe aan een beetje verrassende smaken in je eetleven? Tonight is your night!

Vooraf: Vietnamese zelfmaak loempia’s van rijstpapier met peterselie, munt en koriander en natuurlijk een superlekkere dipsaus 5,95

Hoofdgerecht vega: Sesame noodles met gember, knoflook, chili en limoen met gestoomde Chinese broccoli 14,95

Hoofdgerecht vlees: Spicy chicken wings bij het vega hoofdgerecht +4,50

Dessert: Mysterieus mango toetje 6,95

Reserveren

1 + 5 =