In verband met de maatregelen rondom het Corona virus bezorgen we de komende tijd onze gezonde en superlekkere biologische maaltijden in Zeist. Voor meer info en om te bestellen klik je hier.
Helaas is er voorlopig geen Eten bij Evrim.

Eten bij Evrim op de vrijdagavond

Elke vrijdagavond maakt Evrim een heerlijke biologische maaltijd klaar, zoveel mogelijk gemaakt van lokale seizoensgroente. Je kunt dat in ons knusse huiskamerrestaurant komen eten, onder het genot van een drankje en een lekker taartje (of toetje!) na. Er is ook een gezellige ‘aanschuiftafel’ voor de liefhebbers. We hebben in ons eethuis plek voor 12 mensen, daarom werken we alleen op basis van reservering. Mocht de avond al vol zitten, kun je contact met ons opnemen om je op de reservelijst te plaatsen.

Afhalen kan ook!
Geen zin om te koken maar om te cocoonen? Reserveer een maaltijd om af te halen! Dan betaal je 12,95 voor een maaltijd van 14,95. Je krijgt van ons een glazen schaal met deksel mee, waar statiegeld op zit. In het opmerkingenveld kun je ons laten weten dat je wilt afhalen, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat.

Wil je het menu in je mailbox ontvangen en op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!

Reserveren

14 + 8 =