Eten bij Evrim op de vrijdagavond

Elke vrijdagavond maakt Evrim een heerlijke biologische maaltijd klaar, zoveel mogelijk gemaakt van lokale seizoensgroente. Je kunt dat in ons knusse huiskamerrestaurant komen eten, onder het genot van een drankje en een lekker taartje (of toetje!) na. Er is ook een gezellige ‘aanschuiftafel’ voor de liefhebbers. We hebben in ons eethuis plek voor 12 mensen, daarom werken we alleen op basis van reservering. Mocht de avond al vol zitten, kun je contact met ons opnemen om je op de reservelijst te plaatsen.

Afhalen kan ook!
Geen zin om te koken maar om te cocoonen? Reserveer een maaltijd om af te halen! Dan betaal je 12,95 voor een maaltijd van 14,95. Je krijgt van ons een glazen schaal met deksel mee, waar statiegeld op zit. In het opmerkingenveld kun je ons laten weten dat je wilt afhalen, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat.

Wil je het menu in je mailbox ontvangen en op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!

De komende weken staat er het volgende op het menu:

Vrijdagavond 14 februari: Gevulde portobello’s.
We weten nou nog steeds niet of het nou portobello of portobella is… Hoe dan ook; Deze avond ligt ‘ie op je bordje, gevuld en wel. Of je nou met of zonder geliefde komt. Smullen joh!

Hoofdgerecht 14,95
Vegetarisch, glutenvrij

Vrijdagavond 21 februari: Stoofpotje van pompoen en walnoten.
Die lieve troostende flespompoen staat voor je klaar hoor, deze vrijdag. Langzaam gegaard in zoete tomatensaus is dit precies wat je nodig hebt op een al dan niet gure winteravond.

Hoofdgerecht 14,95
Vegetarisch, vegan en GV ook mogelijk op aanvraag.

Vrijdagavond 28 februari: Geroosterde witte kool met de lekkerste aardappelpuree.
Kool is super gezond en ook nog eens heel lekker! Toch kom je ‘m weinig tegen op tafel. Want ja, wat doe je er eigenlijk mee? Nou, dit bijvoorbeeld!

Hoofdgerecht 14,95
Vegetarisch, glutenvrij

Vrijdagavond 6 maart: Romige orzo met paddenstoelen.
Is het rijst? Is het pasta? Het is orzoooooo!
Als je nog nooit orzo hebt gegeten is dit je kans om kennis te maken met deze baas.
Luf it!

Hoofdgerecht 14,95
Vegetarisch

Vrijdagavond 13 maart: Curry! Met… Lekkere dingen er in!
Het is weer tijd voor een curry. Altijd goed! Met welke groente durven we nog niet te zeggen, dat hangt helemaal af van het weer. Maar we houden je op de hoogte.

Hoofdgerecht 14,95
Vegetarisch, glutenvrij. Vegan ook mogelijk op aanvraag.

Reserveren

12 + 14 =