Eten bij Evrim op de vrijdagavond

Elke vrijdagavond maakt Evrim een heerlijke biologische maaltijd klaar, zoveel mogelijk gemaakt van lokale seizoensgroente. Je kunt dat in ons knusse huiskamerrestaurant komen eten, onder het genot van een drankje en een lekker taartje (of toetje!) na. Er is ook een gezellige ‘aanschuiftafel’ voor de liefhebbers. We hebben in ons eethuis plek voor 12 mensen, daarom werken we alleen op basis van reservering. Mocht de avond al vol zitten, kun je contact met ons opnemen om je op de reservelijst te plaatsen.

Afhalen kan ook!
Geen zin om te koken maar om te cocoonen? Reserveer een maaltijd om af te halen! Dan betaal je 12,95 (vrienden van de Bio Basis 11,70) voor een maaltijd van 14,95. Je krijgt van ons een glazen schaal met deksel mee, waar statiegeld op zit. In het opmerkingenveld kun je ons laten weten dat je wilt afhalen, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat.


Het menu

Vrijdagavond 18 oktober
Lasagne alla Bolognese met super bechamelsaus
Op herhaaldelijk verzoek halen we onze vegetarische vertaling van deze klassieker weer uit de kast. En ja, we vinden ‘m zelf ook superduper lekker!

Vegetarisch
14,95 (Vrienden van de Bio Basis: 13,45)

Vrijdagavond 25 oktober
Gekarameliseerde venkel met zachte geitenkaas en couscous
We hebben stiekem in het menu geschoven toen we zagen dat er nog even venkel was. Dat was heel erg nodig, dit is namelijk ons lievelings venkelgerecht! Misschien hierna ook wel dat van jou…

Vegetarisch
14,95 (Vrienden van de Bio Basis: 13,45)

Vrijdagavond 1 november
Curry met courgette, kikkererwten en basmati rijst
Oké herfst, wij geven ons over. Kom maar door met die heerlijke verwarmende curry!

Vegetarisch, beetje pittig, glutenvrij*
14,95 (Vrienden van de Bio Basis: 13,45)

Vrijdagavond 8 november
Chili sin carne met rijst
Chilichilichili… Jumjumjum!

 Vegetarisch, beetje pittig, glutenvrij*
14,95

* Het gerecht wordt niet bereid in een volledig glutenvrije keuken en is dus niet geschikt voor mensen met een ernstige glutenintolerantie.

Gebruik het onderstaande formulier om je plek te reserveren.
Let op: je reservering is pas definitief na een bevestigingsmail van onze kant.

Reserveren

3 + 7 =