Bezorging en afhalen in de winkel

Bezorging op woensdagavond
Je kunt je boodschappen uit onze webwinkel bij je thuis laten bezorgen op de woensdagavond tussen 18:00 en 20:00. Voorwaarde hierbij is dat je een bezorgadres binnen de gemeente Zeist hebt.

Uiterst bestelmoment voor bezorging
Bestellingen die op woensdag voor 12:00 bij ons binnen zijn kunnen dezelfde avond nog bezorgd worden. Bestellingen die later dan dit tijdstip worden geplaatst zullen de week erop bezorgd worden, of kunnen op de eerstvolgende zaterdagmiddag tussen 12:00 en 16:00 bij ons in de winkel opgehaald worden.

Wat als ik niet thuis ben?
Mocht je niet aanwezig zijn tijdens het bezorgmoment dan kun je je bestelling de eerstvolgende zaterdag bij ons in de winkel ophalen. De eventueel gerekende bezorgkosten worden in dat geval niet teruggestort.

Bezorgkosten
Voor bezorging van een bestelling onder € 50,- rekenen we € 6,- bezorgkosten (incl. BTW). Voor alle bestellingen boven dit bedrag zijn de bezorgkosten gratis.

Afhalen in de winkel
Je kunt bij het afrekenen ook direct kiezen voor afhalen in de winkel op zaterdagmiddag. Hieraan zijn geen verdere kosten verbonden en je kunt de betaling zowel online doen ten tijde van de bestelling, of ervoor kiezen om tijdens het afhalen in de winkel te betalen.

Vragen?
Heb je verdere vragen? Neem gerust contact met ons op!